HOME




   
 
BITLLES CATALANES: JORDI MITJANA REP EL PREMI HORTA-GUINARDÓ  (16.12.2016)
     
 
Jordi Mitjana, president del C.B. COP, ha estat guardonat amb el Premi Horta-Guinardó per la seva tasca en favor de la vida associativa, de la recuperació de la Festa Major del barri del Carmel de Barcelona i també per la feina feta per promoure la pràctica i el coneixement de les bitlles catalanes. L’acte de lliurament de premis ha tingut lloc el dijous 15 de desembre i ha estat presidit la regidora del Districte d’Horta-Guinardó Mercedes Vidal

En Jordi és una persona molt coneguda al barri del Carmel, on ha format part de moltes associacions, com els Diables del Carmel i els Trabucaires Perot Rocaguinarda, entre d’altres. Des de l’any 1994 presideix el C.B. COP, i és des d’aquí que la seva labor en favor de les bitlles catalanes ha estat molt important. Conjuntament amb membres d’altres clubs de Barcelona (Guinardó i Siuranenc d’Horta), les ha donat a conèixer a milers de nens i nenes, sobretot del districte Horta-Guinardó de Barcelona.

També ha destacat coma a jugador de bitlles i té un gran palmarès, tant a nivell de club com individual. El seu club ha estat dues vegades sots campió de Catalunya, els anys 1996 i 1998, i quatre vegades tercer – 1997, 2000, 2001 i 2002 – i ha estat històricament el gran dominador de la Lliga Barcelona. A nivell individual es va proclamar campió de Catalunya l’any 2010 a Castellserà, i la temporada passada va quedar en segona posició en el Circuit Individual Sènior.

Foto: Jordi Mitjana amb el guardó del premi Horta-Guinardó

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades