BOWLING: ÁLVARO-JOSÉ CARDONA LÍDER DEL CIRCUIT SÈNIOR  (16.01.2017)

Les instal·lacions de Bowling Pedrables de Barcelona, van acollir la cinquena prova del Circuit Sènior, la competició es va celebrar els dies, 12,14 i 15, amb una participació de 54 esportistes de 14 clubs de Catalunya.

Àlvaro-José Cardona del Club Barcelona, amb un total de 432 punts lidera la classificació general, seguit per Íngrid Julià del Club Les Corts amb 398 punts i Fernando Gómez del Joventut Al-vici C.B., amb 389 punts.

Dominique Lafarge del Club Empuriabrava, va assolir els millors resultats d’aquesta prova amb 1393 pals, en segon lloc, Jordi Ambròs del Club Barcelona amb 1328, Íngrid Julià va ser tercera de la general i primera femenina amb 1281 pals, la segueix M. Luisa Sanz del Club Flecha-1 de Barcelona amb 1255 pals i Àngels Sala del Barcelona amb 1254.

La sisena prova està prevista pels dies 16 al 19 de febrer a les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa.