HOME




   
 
BOWLING TENPIN: LA SEGONA DIVISIÓ DE LLIGA CATALANA JA TE ELS FINALISTES  (08.02.2017)
     
 
Els equips dels Clubs, Joventut Al-vici (Castelldefels), Nou (Mataró), Flecha-1 (Barcelona), Sweetrade (Les Franqueses del Vallès), Empuriabrava (Roses) i Mediterrània (Barcelona, jugaran la final d’ascens a primera, mentre que els equips, Cat Figueres (Figueres), Penedès (El Vendrell), Terrassa (Terrassa) Xtreme (Barcelona), Seven-3 (St. Esteve Sesrovires) i Girona (Salt), ho faran per mantenir la categoria.

En la classificació per grups, el Joventut Al-vici amb 116 punts s’han classificat en el primer lloc del grup A, seguits per l’equip del Nou BC, la tercera plaça del grup ha estat per l’equip del Club Bowling Flecha-1, els 3 millors del grup B, han estat el Sweetrade amb 107 punts, Empuriabrava amb 98 i Mediterrània amb 86.

Borja Hernanz del Joventut Al-vici, ha estat el millor jugador individual del grup A amb una mitjana de 193,33 assolint també la millor partida de la competició amb 256 pals. Joan Piqué del Sweetrade B.C. Les Franqueses, amb una mitjana de 190,50 s’ha classificat com a millor jugador del grup B.

Els grups es van acabar de definir el passat cap de setmana en la tercera concentració que va acollir les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona.
Les instal·lacions de Girobowling (Salt) acolliran la primera volta de la final prevista pels dies 11 i 12 de març.

http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp

Foto: Mediterrània B.C.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades