HOME




   
 
BOWLING TENPIN: LLUITA PEL TÍTOL DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA 2017  (09.03.2017)
     
 
A falta d’una jornada, l’equip del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses format per, Artur Colomer, Àlvar Cardona, Margarita Roa i Raúl Gálvez, lideren provisionalment la prova d’equips, amb un total de 10.160 pals. En segon lloc i una suma de 10.024 pals, l’equip del B.C. Diagonal de Sant Vicenç dels Horts format per, Axel Guimó, José Rubio, Marcial Ovide, Moises Pérez i Sergi Montaña, en tercer lloc és per l’equip del Diamond Bowling Club de Sabadell, amb Diego Peña, Francisco Hernandez, Josep Oriol Navarro i Òscar Sànchez i un total de 9.388 pals.

En la prova de parelles femenina, Íngrid Julià i Cristina Sanz del C.B. Les Corts, encapçalen la classificació sense rival amb una avantatge respecte a les segones classificades de 909 pals.

En l’apartat individual, Moisés Pérez porta un avantatge de 210 pals respecte a Raúl Gálvez seguit de molt a prop per Àlvar Cardona. En categoria femenina, els tes primers llocs se’ls disputen Ingrid Julià, Cristina Sanz i Margarita Roa amb una distància de 30 i 1 pals respectivament.

La classificació definitiva es resoldrà en la tercera i darrera sèrie que es disputarà de l’1 al 9 d’abril a les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona. Un total de 107 esportistes de 21 clubs catalans, formen els 30 equips participants a la competició que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

http://www.fcbb.cat/competicions_campcat.asp

Foto: Íngrid Julià i Cristina Sanz

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades