BOWLING TENPIN: SETZENA POSICIÓ PER LA SELECCIÓ CATALANA AL 2ND OPEN STORM INTERNATIONAL 4 TEAM  (20.03.2017)

L’equip masculí de la selecció catalana format per, Marcial Ovide, Moisés Pérez, Axel Guimó i Àlvar Cardona, es van classificar en la setzena posició en el 2nd Open Storm International 4 Team.

El conjunt català, amb un total de 10185 pals (195,87 de mitjana) va classificar-se en el 8è lloc del seu grup per disputar la partida de posició. L’equip femení format per Cristina Sanz, Ingrid Julià, Keyla Vásquez i Margarita Roa i un total de 9284 pals (178,54 de mitjana) es va classificar 13a del seu grup i en 25a posició de la general.

Més participació catalana a la competició, els jugadors del Sweetrade Bowling Club Les Franqueses, Artur Colomer i Joan Vall juntament amb Osku Palerma (Finlàndia) i Daniel Fransson (Suècia) formaven l’equip Inverse, que van aconseguir l’11 plaça al imposar-se el CB Reims en la partida de posició.

En l’apartat individual els catalans millor classificats van estar Cristina Sanz en categoria femenina, 5 classificada de 12 participants femenines, amb un total de 2680 pals 191,42 de mitjana i en categoria masculina Axel Guimó, 10è classificat de 109 participants masculins amb un total de 2978 pals 212,71 de mitjana.

L’equip Iternational Team format per jugadors de França, República Txeca i Suïssa, es van erigir campions al imposar-se a l’equip Powerplay Lady’s integrat per 4 de les jugadores de l’equip nacional femení d’Anglaterra en la partida de posició per 842-770.

Les instal·lacions de Cristal Bowling de Wittelsheim (França) van acollir la competició celebrada els dies 18 i 19 de març, amb la participació de 28 equips del més alt nivell provinents d’Anglaterra, Bèlgica, Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Luxemburg i Suïssa.

La selecció catalana participa amb el suport de la UFEC.