HOME




   
 
BOWLING: AXEL GUIMÓ CAMPIÓ DEL TORNEIG XTREME 2017  (28.03.2017)
     
 
Axel Guimó del Club Bowling Diagonal, campió de la sisena edició del Torneig Xtreme en vèncer per 245 a 206 a Margarita Roa del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses, en l’eliminatòria anterior l’Axel es va desfer còmodament de Keyla Vásquez del Club Seven-3, 205 a 171, mentre Margarita vencia a Marcial Ovide, campió de les dues anteriors edicions per un ajustat 189 a 181.

Tot i que la competició és amb handicap i les difícils condicions de les pistes, cal destacar els bons resultats scratch, Marcial Ovide tot i no guanyar la competició va assolir la millor sèrie de classificació i millor sèrie de la semifinal amb 1383 i 1361 pals respectivament, així com la millor partida amb 289 pals. En categoria femenina la millor sèrie va estar per Margarita Roa amb 1322 pals, mentre que Keyla Vásquez aconseguia la millor partida amb 269 pals. Altres dels esportistes amb bons registres han estat Axel Guimó i Artur Colomer que juntament amb Marcial i Margarita, han superat els 210 de mitjana.

Les millors sèries i partides amb handicap han estat per margarita Roa (1328) i Enrique Rosa del Club Seven-3 amb 1352, pel que fa a les màximes partides les han aconseguit Keyla Vàsquez i Andrés Sanz del Sweetrade, amb 285 i 279 respectivament.

Un total de 46 esportistes de 12 clubs catalans van participar al Torneig Xtreme Bowling Club, celebrat del 22 al 26 de març a les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.

El lliurament de premis i trofeus va anar a càrrec de Ivan Jimènez, president del Club organitzador acompanyat per Núria Melchor representant de Propamsa.

La competició ha estat organitzada per l’Xtreme Bowling Club, amb el patrocini de Propamsa i la col·laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades