HOME




   
 
BITLLES CATALANES: VALL-LLOBREGA CAMPIÓ DE LA LLIGA GIRONA  (29.03.2017)
     
 
L’equip A del C.B. Vall-llobrega, s’ha proclamat campió amb 23 punts, per segon any consecutiu de la Lliga Girona de bitlles catalanes 2016/2017. L’equip de Vall-llobrega, format per Francisco Ruiz, Manel Aguilar, Andreu Torres, Antonio Muñoz, Emilio Calderon i Joan Perea, ha liderat la competició tota la temporada.

El segon lloc ha estat per l’equip de l’Empordanet format per, Miki Llorà, Raúl Leyes, Francisco Piedra, Elena Sicars, Maria López i Rosa Segura, amb 18 punts. L’equip del CBC Palamós amb Ivanoff Amarante, Alberto Casanova, Ana Muñoz, Teresa Botet, Pedro Igeño, David Martínez i Jordi Alfaro, van classificar-se en tercer lloc i 16 punts.

Individualment, els millors jugadors de la temporada han estat Andreu Torres i Francisco Ruiz (Vall-llobrega A), Ivanoff Amarante i Alberto Casanova (Palamós), i Manuel Carrasco (Torrent). La millor jugadora ha estat Visi Salcedo (Torrent).

Les dues últimes jornades es van disputar a les pistes de bitlles del Vall-llobrega (Baix Empordà), el passat diumenge 26 de març. El lliurament de trofeus, va anar a càrrec d’Albert Burgas delegat de la Lliga Girona.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto 1:Equip Vall-llobrega campió 2017
Foto 2: Podi de campions amb Albert Burgas

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades