HOME




   
 
BOWLING: EL SWETRADE B C ASSOLEIX EL TÍTOL DE LLIGA CATALANA   (09.05.2017)
     
 
L’equip A del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses, assoleix el títol de la Lliga Catalana de 1a divisió el conjunt vallesà format per Àlvar Cardona, Artur Colomer, Joan Vall, Narcís Sistach i Raúl Gálvez es van erigir campions en superar per dos punts a l’equip del B.C. Diagonal en la final celebrada el passat diumenge 7 de maig a les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona.

La segona plaça va estar pel Bowling Club Diagonal de St. Vicenç dels Horts, amb Axel Guimó, Benito Boira, Juan Manuel Rubio, Julien Sermand, Marcial Ovide, Moisés Pérez i Sergi Montaña, seguits del Diamond Bowling Club de Sabadell, format per, Diego Peña, Francisco Hernández, José M Corrales, Josep Oriol Navarro, Julien Droz, Miguel A Seoane i Òscar Sánchez.

Els sis equips que es disputaven el títol han aconseguit l’ascens a divisió d’honor, nova categoria que entra en vigor la propera temporada, juntament amb els tres equips millor classificats completaran la categoria, Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires, Joventut Al-Vici de Castelldefels i Club Bowling Barcelona.

Bowling Pedralbes va acollir les finals de la primera divisió, dissabte va ser el torn dels equips que es jugaven la permanència a la primera divisió, els equips de Les Gavarres Bowling Club de Reus, C.B. Granollers i Comarcal Bowling Club de Terrassa formaran la primera divisió juntament amb els 3 millors equips de la final ascens de 2a divisió.

A la primera divisió hi han participat un total de 74 esportistes de 12 equips de Catalunya. La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp
Foto: Sweetrade B.C.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades