HOME




   
 
BOWLING TENPIN: L’EQUIP B DEL SWEETRADE , CAMPIÓ DE LLIGA DE 2A DIVISIÓ MASCULINA  (09.05.2017)
     
 
L’equip B del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses format per Carlos Figuls, Enric Carrió, Joan Piqué, Juan Andrés Sanz, Víctor Hurtado i Xavier Piqué, va guanyar amb comoditat la lliga de segona divisió en la jornada final celebrada diumenge 7 de maig a les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa.

El segon lloc i per tercer any consecutiu va ser per l’equip del Joventut Al-Vici de Castelldefels (Borja Hernanz, Jordi Ponsico, Miquel A. Roig, Ricardo Franco i Xavier Julià), empatats a punts amb el conjunt d’Empuriabrava Bowling Club, format per Daniel Puentes, Domingo Puentes, Dominique Fabian Masset, Yuris Alcides, Juan Luzdivino Recio, l’equip empordanès és tercer pels punts assolits en els enfrontaments directes.

Sweetrade, Joventut i Empuriabrava van assolir l’ascens a la primera divisió per la temporada 2017-2018 que juntament amb els equips Les Gavarres B.C. de Reus, C.B. Granollers i C.B. Comarcal de Terrassa, formaran el grup.

Dissabte va ser el torn pels 6 equips que lluitaven per la permanència, els equips del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires, Xtreme Bowling Club de Sant Joan Despí i Club Cat Bowling Figueres, van superar la final mantenint la categoria, mentre que C.B. Penedès del Vendrell, Terrassa Bowling Club i C.B. Girona de Salt, baixen a la 3a divisió.

http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp
Foto: Equip Sweetrade

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades