BOWLING TENPIN: OR PER COLOMER I GÁLVEZ A LA FINAL DE PARELLES DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA  (15.05.2017)

La parella del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses, formada per Artur Colomer i Raúl Gálvez es van imposar a la final de parelles de primera categoria amb un total de 1609 pals, seguits per Moisés Pérez i Marcial Ovide del B.C. Diagonal amb 1575 pals, el bronze també va ser pel Sweetrade amb Joan Vall i Narcís Sistach.

En la segona categoria la parella del Joventut Al-Vici de Castelldefels va guanyar amb força comoditat la competició, Fernando Sanz i Xavier Albert del C.B. Barcelona es van fer amb la medalla de plata, el bronze va ser per la parella formada per Pere Tusquellas i Antonio Segura del Club Granollers. Tampoc va haver massa sorpreses en la final de tercera categoria, l’or el van guanyar, Enrique Ledesma i José M. Blanco, parella del Breaking Bowlers, el segon lloc va ser per la parella del Sweetrade formada per Patrick Guerre i Ademir Vásquez, la parella del Diamond B.C. amb Francisco Hernández i Òscar Sánchez van completar el podi.

Les instal·lacions de Baix Bowling van acollir la final de parelles masculines aquest diumenge 14 de maig. Roser Romero, gerent de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling va lliurar les medalles als campions.

Foto1: Podi primera
Foto2: Podis per categories