HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CATALONIA CAMPIONS DE LA LLIGA TERRES DE L’EBRE DE SEGONA DIVISIÓ  (18.05.2017)
     
 
L’equip del Club de Bitlles Catalònia Altadill, es va erigir campió de segona divisió de la 28a Lliga de Terres de l’Ebre en la jornada final celebrada el passat 13 de maig a les pistes municipals de l’Aldea.

Contundent victòria del conjunt tortosí format per, Jaume Roda, Àngel Gil, Florentino Aragón, Agustí Oliver i Francesc Blanquet que van superar per 6 punts a l’equip C del Club de Bitlles Godall format per, Joan Josep Ferreres, Miquel García, Ángeles Bouso, Carlos Pallares, Araceli i Lluis Cid, el podi el va completar l’equip Fora Forat de Vinaròs amb, Juan Domingo Pascual, Antonio Aguilera, Enric Dosdà, Manuel Beltran, Antonio Barreda, José Antonio Queral i Agustí Burriel.

En l’apartat individual, destaquen els bitllaires Carmelo Miralles del C.B. Freginals, Juan Domingo Pascual, C.B. Vinaròs i Joan Josep Ferreres del C.B. Godall. Un total de 71 esportistes de 13 equips han participat en aquesta 28a edició de la Lliga de Terres de l’Ebre.

La jornada va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus de mans de Gemma Millan, Delegada de Tarragona de la FCBB en el marc del dinar de germanor.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: Equip Catalònia - Altadill amb Gemma Millan


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades