BOWLING TENPIN: MARGARITA ROA CAMPIONA INDIVIDUAL DE CATALUNYA󷷷  (23.05.2017)

Margarita Roa del Sweetrade B.C. Les Franqueses, campiona individual dels 20è Campionats Nacionals de Catalunya, Cristina Sanz i Íngrid Julià del Club Bowling Les Corts de Barcelona, van completar el podi femení de primera categoria.

En la segona categoria, ajustada final en la què Montserrat Sánchez del Nou Bowling Club de Mataró amb 1246 pals es va erigir campiona d’aquesta categoria, seguida de Gemma García també del Nou (1237 pals) , la medalla de bronze va ser per la veterana Glòria Sala del Club Bowling Barcelona amb 1229 pals.

Baix Bowling va acollir la final femenina del 20è Campionats Nacionals de Catalunya, que es va celebrar el passat diumenge 21 de maig. La competició està organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

El lliurament de medalles va anat a càrrec de Roser Romero, gerent de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.