HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL 2017  (31.05.2017)
     
 
El passat dissabte 27 de maig, es va celebrar a la Sénia (el Montsià), el Campionat de Catalunya Individual per a les categories infantil, alevina i benjamina, amb la participació de 41 nens i nenes representant a 12 clubs de tot el país. Tots els nens i nenes van disputar dues partides i van demostrar que tot i la seva joventut també saben competir.

Categoria Benjamina: Jana Ortega del C.B.C. Termites Llefià, es va proclamar campiona de Catalunya gràcies a una molt bona primera partida (73 punts), superant només per dos punts a Marina Ruiz de la Penya del Bistec. Tercera va ser Aroa Martínez de Godall. En nois, només 4 punts van separar als tres primers classificats. Abel Caballé de la Penya del Bistec va ser el campió, seguit de Jordi Martínez de Vilafranca i de Tomàs Bedós de Blanes.

Categoria Alevina: Sara Arasa i Maria Rangel, totes dues de Godall, van mantenir un gran duel en la categoria alevina femenina, superant la primera a la segona per només 6 punts (151 a 145). Ainhoa Cardona va quedar tercera gràcies a una bona segona partida. Els alevins masculins no van voler ser menys i la lluita pel títol va durar fins a l’últim bitllot, sent el jugador local Marc Vidal (la Sénia), qui es va imposar per dos punts (154-152), a Nil Berlanga del Siuranenc d’Horta. Pol Viladrich d’Olius va ser el tercer amb 144 punts.

Categoria infantil: Georgina Piñol, de Colobrers, va superar amb comoditat les seves rivals i es va proclamar campiona femenina, sent segona i tercera les jugadores del Termites Llefià Carla Fernández i Júlia Legua. En infantil masculí la lluita pel campionat també va durar fins els últims llançaments, imposant-se Amadeu Ciurana de la Penya del Bistec per 5 punts sobre Jordi Juliana de Colobrers, i 7 sobre els seu company d’equip Roger Roura.

El lliurament de premis corresponents al Campionat de Catalunya va anar a càrrec de Joan Moisés, Alcalde, i Pau García, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Sénia, acompanyat de Gemma Millán, delegada de la FCBB, i Daniel Cervera, president del C.B. la Sénia, organitzador del campionat.
http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades