HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB LA PENYA DEL BISTEC CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT  (03.07.2017)
     
 
El C.B. la Penya del Bistec es proclamà campió de la catorzena edició de la Copa Generalitat de Bitlles Catalanes, en imposar-se en la “Final a vuit” disputada el passat diumenge 2 de juliol a les pistes de bitlles del carrer Rei Lotari de Vall-llobrega (el Baix Empordà). L’equip de Tordera, el Maresme, format per Xavi Mena, Llorenç Serra, José Luís Gómez, Jaume Carbó i Quim Caballé es va imposar en una disputada final al C.B.C. Alls Secs Piquen (359-342).

Els de la Penya del Bistec van vèncer en quarts de final a Can Folguera (Sta. Perpètua de Mogoda), i en semifinals al Salomó, que en quarts havia batut a l’equip del Vilafranca. Per la seva banda, els Alls Secs Piquen va guanyar en quarts de final al Siuranenc d’Horta (Barcelona), i al Vic Bitlles en semifinals. El Vic Bitlles havia superat a Os de Balaguer en el duel de quarts de final.

El lliurament de premis va estar presidit per Rufino Guirado, alcalde Vall-llobrega, acompanyat de Carles Salgas, diputat d’esports de la Diputació de Girona, Ernest Darder, delegat a Girona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Albert Burgas, president del C.B. Vall-llobrega, organitzador de la competició.
http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp
Foto: C.B. la Penya del Bistec

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades