HOME




   
 
BOWLING: EL SWEETRADE BOWLING CLUB – LES FRANQUESES TANCA LA TEMPORADA AMB ÈXIT  (02.09.2017)
     
 
La temporada 2016-2017 ha estat la millor del Sweetrade Bowling Club Les Franqueses de la seva història, farcida d’èxits a tots els nivells, i en la que ha assolit els trofeus més rellevants de la temporada.

En les competicions d’equip han estat, campions de Lliga Catalana de primera i segona divisió i tercers classificats de tercera categoria; campions de la prova d’equips dels Campionats Nacionals de Catalunya, i campions de la 20a Copa Generalitat, campions del 2n Memorial Josep Maria Oliva, subcampions del la Lliga Interclubs.

En competicions individuals i per parelles dels Campionats de Catalunya, medalla d’or per Margarita Roa en la prova individual femenina de primera categoria, medalles de plata i bronze en la prova individual de primera categoria masculina per Àlvar Cardona i Raúl Gálvez, medalla d’or i bronze en la prova de parelles de primera categoria, formades per Artur Colomer i Raúl Gálvez i Joan Vall amb Narcís Sistatch i la parella Patrick Guerre i Ademir Vásquez van guanyar la medalla de bronze de segona categoria. Medalla d’or en categoria mixta de parelles (Margarita Roa i Àlvar Cardona). En altres competicions, Àlvar Cardona va ser el campió del Campionat de Catalunya Qubica i representant de la FCBB a la Copa del Món Qubica 2016. En competicions open i socials, Margarita Roa i Lluís Montfort, campions del Torneig Joventut Al-Vici de parelles, Artur Colomer i Raúl Gálvez, tercers classificats. Àlvar Cardona, campió Torneig Seven-3 i Open Sant Vicenç, Andrés Sanz, campió Torneig de Reis i Margarita Roa subcampiona del Torneig Xtreme.

I per cloure la temporada, Margarita Roa i Àlvar Cardona pels seus resultats individuals han estat els mereixedors de la medalla que atorga la UFEC als campions individuals.

Dimarts 4 de juliol l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès va lliurar una plaça al Sweetrade Bowling Club pels èxits assolits la temporada 2016-2017 tant a nivell individual com col·lectiu.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades