HOME




   
 
BITLLES CATALANES: COMENÇA LA TEMPORADA 2017-2018  (15.09.2017)
     
 
Com cada temporada, la Lliga Terres de l’Ebre de bitlles catalanes és la primera de les lligues territorials que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling que es posa en marxa. Els 14 equips de primera divisió debutaran el diumenge 17 de setembre a les pistes de la Zona Esportiva la Bassa del Coll de Godall (Montsià). La segona divisió es posarà en marxa el diumenge 24 a Amposta (Montsià)

La primera jornada Lliga Selva-Alt Maresme se celebrarà el dissabte 7 d’octubre a la Zona Esportiva la Muntanyeta de Calella (Maresme), mentre que la lliga Girona es posarà en marxa el diumenge dia 8 amb la disputa de les primeres partides a les pistes del Poliesportiu de Mont-ras (Baix Empordà). La lliga Barcelona també començarà el 8 d’octubre, però encara estan per definir les seus de la primera jornada.

D’altra banda, els vuit grups de Lliga Catalana iniciaran la competició el cap de setmana 7/8 d’octubre. El grup estarà format per equips de les Terres de l’Ebre, mentre que els grups 2, 3 i 4 els formaran equips de Lleida. Els grups 5 i 6 hi ha majoria d’equips de Girona junt amb algun equip del Maresme. Els grups 7 i 8 són majoritaris els equips de la província de Barcelona, tot i que compten amb un equip de la Selva i un altre del Tarragonès.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades