HOME

BOWLING: CINQUENA POSICIÓ PER LA SELECCIÓ CATALANA AL SWISS INTERNATIONAL TEAM EVENT  (25.09.2017)

L’equip masculí de la selecció catalana format per, Àlvar Cardona, Axel Guimó, Marcial Ovide i Moisés Pérez, es van classificar en la cinquena posició, en el 10è  Swiss International Team Event, l’equip va lluitar en tots i cada un dels enfrontaments fins a la darrera tirada per anar superant posicions.

El conjunt català va aconseguir un total de 382,50 punts i una mitjana 206,48, i la millor partida d’equip de tot el campionat amb 992 pals (248 de mitjana). A títol individual,  Marcial Ovide  amb un total de 3250 pals (216,66 de mitjana), ha estat el millor del conjunt masculí, la millor partida va ser per Axel Guimó i Marcial amb 268 pals.  Pel que fa a l’equip femení  format per, Cristina Sanz, Elisabet Cejudo, Íngrid Julià,  i Keyla Vásquez es va classificar en la 15a posició  amb un total de 80,50 punts i una mitjana de 176,87.

L’equip Deliriun d’Itàlia va ser el campió, amb un total de 650 punts i una mitjana de 222,60, el conjunt italià  va liderar des del primer enfrontament la competició, aconseguint  8 millors sèries de 15 i la millor partida del torneig, 300, el segon i tercer lloc va ser per l’equip de Malta i Eagles de Wittelshein (França) respectivament.

Aquesta competició és absoluta, en la que hi van participar 16 equips procedents d’Anglaterra, Catalunya, França, Itàlia, Malta i Suïssa. Cal destacar que la selecció femenina era l’únic equip femení participant.

Les instal·lacions del Club Miami d’Echandens- Lausana (Suïssa) va acollir la competició els dies 23 i 24 de setembre.