BOWLING TENPIN: MARCIAL OVIDE I JOAN VALL CAMPIONS DEL VIII TORNEIG JOVENTUT AL-VICI   (03.10.2017)

La parella formada per Marcial Ovide i Joan Vall del Bowling Club Diagonal de St. Vicenç dels Horts es van erigir campions del 8è Torneig Joventut Al-vici – 5è Trofeu Vila de Sant Vicenç dels Horts, al imposar-se a la parella formada per Axel Guimó i Moisés Pérez, també del Diagonal, en una ajustada partida en la final de defensa de posició 476 a 460.

Les 12 millors parelles de les sèries de classificació van prendre part a la final formada per dos grups de 6 parelles per decidir la final de defensa de posició, la parella guanyadora no es va posar primera fins la darrera partida, mentre els segons classificats van liderar el seu grup en tot moment. En la lluita per la 3a i 4a posició, Javier Crespi i Carlos Avilés del Club Seven-3 van superar la parella formada per Lluís Montfort del Sweetrade BC) i Fernando Gómez del Joventut Al-Vici, 386-371, el 5è lloc va estar per David Vizcaino i Ramon Puyo del Club Mediterrània en un ajustat enfrontament entre Íngrid Julià de Les Corts i Jordi Tubella del Joventut Al-vici.

Marcial Ovide ha estat el millor jugador individual amb 227,33 de mitjana en tot el torneig i assolint la millor sèrie de classificació i la millor partida masculina del torneig amb 1345 i 267 pals respectivament, en categoria femenina, Keyla Vásquez del Xtreme Bowling Club ha estat la jugadora més destacada amb un total de 3385 pals (187,76 de mitjana) aconseguint la millor sèrie i partida femenina.

Classificacions: 7è Keyla Vásquez/ Quique Rosa (Xtreme); 8è José Rubio/ Àlvar Cardona (Diagonal-Sweetrade);9è Francisco Hernández/ Sergio Pérez ( Diamond /Comarcal) 10è Miguel A. Seoane/ Julien Droz (Diamond); 11è Eduard Albert/Jordi Ambrós (Barcelona); 12è Elisabet Cejudo / Núria Crespo (Xtreme)

La competició va cloure amb el tradicional lliurament de premis i trofeus a càrrec de Joan Creus, president del club Joventut.

Un total de 32 parelles han pres part a la competició, que es va celebrar del 26 de setembre a l’1 d’octubre a Baix Bowling i organitzada pel Joventut Al-Vici, C.B., amb el patrocini del patronat d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la col·laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.