HOME




   
 
BOWLING: LUZDIVINO RECIO MILLOR JUGADOR DE LA 3A PROVA DEL CIRCUIT SÈNIOR  (23.10.2017)
     
 
Les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts van acollir la 3a prova del Circuit Sènior 2017-2018, que va tenir lloc els dies 19,21 i 22 d’octubre amb un total de 41 participants.

Luzdivino Recio del Club Cat Bowling Figueres va ser el jugador més destacat de la tercera prova aconseguint 76 punts, seguit per Íngrid Julia del Club Les Corts de Barcelona, amb 75 punts i Àlvaro-José Cardona del Joventut Al-Vici, C.B. de Castelldefels amb 71.

Al Circuits Sènior es disputen 10 proves que se celebren en dues fases, la fase d’hivern i la fase d’estiu, pel moment la classificació general de la fase d’hivern l’encapçala Carlos Martí del Club Cat Bowling Figueres que juntament amb Íngrid Julià, Ramon Guasch (Joventut Al-Vici), Juan Carlos Ibáñez (Sweetrade) i Luzdivino Recio, tenen la classificació pel màster assegurada.

Aquesta és la tercera temporada que se celebra aquesta competició que té un gran èxit entre els esportistes d’aquesta categoria, un total de 57 esportistes han pres part en les tres primeres proves.

La propera cita està prevista pels dies 9,11 i 12 de novembre a les instal·lacions Diverland – Les Gavarres de Tarragona.

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades