HOME

BOWLING TENPIN: JOVENTUT AL-VICI CB CAMPIÓ DEL 3R MEMORIAL JOSEP MARIA OLIVA  (30.10.2017)

L’equip B del Joventut Al-vici, C.B. format per, Álvaro-José Cardona, Borja Hernanz, David Ansaldo i Fernando Gómez, es van erigir campions del 3r Memorial Josep Maria Oliva amb un total de 5.226 pals, l’equip campió va rebre de mans de Sandra Oliva el guardó.

El segon lloc va estar per l’equip A del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses, campions de la segona edició, el conjunt format per Àlvar Cardona, Artur Colomer, Carlos Figuls i Joan Piqué van assolir un total de 5190 el tercer lloc va estar per l’equip B del Sweetrade amb un total de 5004 pals, Andrés Sanz, Enric Carrió, Juan C Ibáñez i Patrick Guerre, formen l’equip.

Molt bons resultats en general, destacant els assolits per Artur Colomer que amb una mitjana de 244,33 encapçala la classificació individual, seguir de Borja Hernanz amb 220 i Àlvar Cardona amb 215,33, en categoria femenina, Gemma García del Nou Bowling Club de Mataró, va ser la més destacada amb una mitjana de 188,17.

Les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa van acollir la competició per tercer any consecutiu , on 57 esportistes d’un total de 14 equips de 9 clubs de Catalunya van prendre part a la competició celebrada els dies 28 i 29 d’octubre.

El Memorial Josep Maria Oliva dóna pas a la Lliga Interclubs que començarà els dies 2 i 3 de desembre. La competició esta organitzada per l’Associació Bowling Catalunya Sèniors 2015, amb la col·laboració dels Clubs Barcelona, Joventut Al-Vici, Seven-3 i Sweetrade.