HOME




   
 
BOWLING TENPIN: INGRID JULIÀ I LLUÍS MONTFORT PARTICIPANTS A LA COPA DEL MÓN QUBICA-AMF 2017  (02.11.2017)
     
 
Íngrid Julià i Lluís Montfort, campions del 10è Campionat de Catalunya Qubica-AMF, participaran al 53 World Cup Qubica-AMF, que tindrà lloc a Hermosillo (Mèxic) del 4 al 12 de novembre, en representació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

L’equip català viatjarà divendres per iniciar els entrenaments, i els actes inaugurals, la competició començarà dilluns dia 6 amb les sèries masculines. Els nostres representants estan animats a fer un bon paper pel que s’han estat preparant des del mateix dia que van guanyar el campionat de Catalunya.

Està prevista la participació de 130 esportistes (72 en categoria masculina i 58 en categoria femenina) representants de 76 països d’arreu del món. Aquesta serà per tots dos la primera participació representant Catalunya en aquest prestigiós torneig, en Lluís ja havia participat anteriorment en representació d’Espanya. Aquest any es compleixen 10 anys de la nostra primera participació a la Copa del Món i que curiosament es va celebrar a Hermosillo.

https://www.qubicaamf.com/qubicaamf-bowling-world-cup

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades