BOWLING TENPIN: AXEL GUIMÓ CAMPIÓ DEL TORNEIG SEVEN-3  (06.11.2017)

Axel Guimó, del Club Diagonal de Sant Vicenç dels Horts, és el campió de la 14a edició del Torneig Seven-3, que va tenir lloc a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, del 29 d’octubre al 5 de novembre.

Axel Guimó va encapçalar la classificació i va  passar amb comoditat les diferents etapes de la final aconseguint el primer lloc per la final de defensa de posició en la que es va imposar a  Àlvar Cardona del Sweetrade –Les Franqueses per 223 a 204. El tercer lloc va ser per  Artur Colomer del Sweetrade – Les Franqueses,  al ser derrotar per Àlvar Cardona en la partida anterior per 279 a 199.

Els millors resultats del torneig van ser per Axel Guimó que va assolir la millor partida, 265 i la millor sèrie de classificació amb 1360 scratch, mentre Eloi Cinca del Club Xtreme aconseguia la millor sèrie amb handicap amb un total de 1358 pals així com la millor partida amb 279, en categoria femenina els millors resultats els va obtenir Keyla Vásquez tan a scratch com amb handicap, amb 1182 i 223  i  1278 i 239 respectivament.

Classificacions: 1. Axel Guimó (Club Diagonal); 2. Àlvar Cardona (Sweetrade) 3. Àlvar Cardona (Sweetrade); 4. Pere Sadurní (Penedès); 5. Miguel A Seoane (Diamond); 6. Sergi Montaña (Diagonal); 7 Eloy Cinca (Xtreme); 8. Keyla Vázquez (Xtreme).

Un total de 51 esportistes de 14 clubs d’arreu de Catalunya, van participar en aquesta  edició del torneig.

Acabada la competició va tenir lloc l’acte de lliurament de trofeus,  a càrrec de Carlos Avilés, president del club acompanyat de la secretària Meritxell Sánchez, la competició va estar organitzada pel Club Seven-3 amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.