HOME




   
 
BOLOS LEONESES: DANIEL DÍEZ CAMPIÓ DEL MÀSTER DE CATALUNYA  (09.11.2017)
     
 

Els millors jugadors de primera i segona categoria dels tres clubs de bolos leoneses de Catalunya: El Negrillón, Dama de Arintero  i Horta van disputar diumenge al matí la 15a edició del Màster de Catalunya celebrat a les pistes  del Club Bolos Leoneses  El Negrillón de L’Hospitatet situades a la Zona Esportiva de Bellvitge – Poliesportiu Sergio Manzano.


EL Club El Negrillón ha estat el clar guanyador de la jornada aconseguint les 5 millors posicions de la classificació de la primera categoria, amb Daniel Diez al capdavant amb un total de 480 punts, ajustats resultats entre el segon i tercer classificats, Ramon Cuesta amb 459 punts ha estat segon i Juan José González, tercer amb 447 punts.


Resultats molt ajustats en la segona categoria, Lucinio Martínez del Club Dama de Arintero de Barcelona, ha estat el campió amb de 357 punts,  Manuel Marcos també del Dama, ha quedat segon amb 345 punts i tancant el podi Jacinto Rodríguez del Negillon amb 338 punts.


El quart i cinquè lloc de la primera categoria va estar per Santiago Martínez i Andrés González del Club El Negrillón, i de la segona categoria, la quarta i cinquena plaça ha estat per Luis Fernando Prado de Dama de Arintero i Martin Martínez del Club d’Horta.


La jornada s’ha clos amb el tradicional lliurament de trofeus de mans dels presidents dels Clubs, El Negrillon, Dama de Atrintero i Horta, acompanyats per Abel Sensarrich, vicepresident primer de  la Federació.



L’esdeveniment ha comptat amb un nombrós públic tan en les fases eliminatòries com a la final. La competició ha estat perfectament organitzada pel Club de Bolos Leoneses El Negrillón, amb la col•laboració de la Federació Catalana de Bitlles.


 Foto: Els guardonats amb Abel Sensarrich


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades