HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CIRCUIT INDIVIDUALS INFANTIL  (21.12.2017)
     
 

Quasi 40 nois i noies d’edats compreses entre 8 i 13 anys, representant a 14 clubs de tot el territori català, han participat en les dues primeres jornades dels Circuits Individuals Infantils, per a jugadors i jugadores de categories benjamina, alevina i infantil.


 Pel què fa a les categories masculines, Tomàs Bedós de Blanes i Jordi Martínez de Vilafranca són els capdavanters en la categoria benjamina. En alevins dominen els jugadors de la Penya del Bistec de Tordera Abel Caballé i Alan Mena, mentre que en categoria infantil el duel pels dos primers llocs és entre Pol Viladrich d’Olius i Nil Berlanga del Siuranenc d’Horta de Barcelona.


Jana Ortega, del Termites Llefià de Badalona, lidera la categoria benjamina femenina, seguida de Dunia Rangel de Godall. També dues jugadores de Godall encapçalen la classificació de la categoria alevina, Sara Arasa i Vinyet Fornós. En categoria infantil, Gina Piñol dels Colobrers de Castellar del Vallès i Mariona Salvà de Blanes són les dues primeres classificades.


 http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 Foto: els nois i noies participants en la tirada de Godall (Montsià)


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades