HOME




   
 
BITLLES CATALANES: VALL-LLOBREGA LIDERA LA NOVA LLIGA GIRONA  (16.01.2018)
     
 

L’equip del C.B. Vall-llobrega lidera amb comoditat la Lliga Girona de bitlles catalanes, que aquesta temporada estrena nou format. Els vuit clubs participants disputaran un total de 16 partides repartides en 8 jornades, i se sumaran els punts de totes les partides per establir la classificació de la primera fase. Un cop acabada aquesta fase, els quatre primers classificats disputaran semifinals i final a doble partida per establir la classificació final. El mateix faran el equips classificats del cinquè al vuitè lloc.


Després de les primeres 10 partides, Vall-llobrega lidera la classificació amb un total de 3600 punts i 272 bitlles (360 punts de mitjana per partida), seguit de l’Empordanet amb 3179 punts i el Palamós amb 3118. La lluita pel quart lloc està entre els equips d’Esclanyà, Torrent i Pessebristes, amb 3052, 3023 i 3016 punts respectivament. Més endarrerits trobem a Mont-ras i els Cremats amb 2875 i 2844 punts.



La propera jornada de competició serà el proper diumenge 4 de febrer a les pistes del carrer Rei Lotari de Vall-llobrega, ben be al centre de la població del Baix Empordà.

 


Foto: Josep Julià, Manel Aguilar, Andreu Torres, Antonio Muñoz i Francisco Ruiz, equip titular del Vall-llobrega

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades