HOME
   
 
BITLLES CATALANES: ACABA LA PRIMERA FASE DE LA LLIGA BARCELONA  (30.01.2018)
     
 
El passat 21 de gener va finalitzar la primera fase de la Lliga Barcelona, amb la disputa de les jornades 13 i 14. Els dos primers classificats de cadascun dels tres grups en què estaven repartits els equips, disputaran un nova lligueta per jugar-se el títol de lliga. Seguint les classificacions, la resta d’equips es repartiran en tres grups més per establir una classificació final.

Els dos primers classificats del Grup A van el Sant Martí Sarroca i el Guinardó, empatats a 20 punts, en dura disputa amb el Siuranenc d’Horta B fins la última jornada. En el grup B la classificació ha estat molt disputada, aconseguint els dos primers llocs empatats a 18 punts el Fusta i Ferro A (Salelles) i el Sagrada Família, seguits amb 16 del Poblenou A i amb 14 del To-k-fusta (Badalona), i el Camp de l’Arpa. En el grup C, Va Tornem-hi (Palau-solità i Plegamans), ha estat primer de grup amb 20 punts i el Termites Llefià C segon amb 16.

La segona fase de la lliga començarà el proper 18 de febrer amb la disputa de les dues primeres jornades al camp de futbol de Sant Salvador de Guardiola. El final de lliga està previst pel 13 de maig a Palau-solità i Plegamans.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: Sant Martí Sarroca, primer classificat del grup A

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades