HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ARRENCA LA FASE DEFINITIVA DE LA LLIGA BARCELONA  (20.02.2018)
     
 

El passat 18 de febrer va començar la segona i definitiva fase de la Lliga Barcelona de bitlles catalanes, amb la disputa de les dues primers jornades a Sant Salvador de Guardiola (el Bages). Sis equips es juguen en aquesta segona fase el títol de lliga, després d’haver liderat els seus respectius grups en la primera fase.


Després de les primeres partides, Sagrada Família (Barcelona), i Termites Llefià C (Badalona), lideren la classificació amb dues victòries. Amb una victòria i una derrota els segueixen el Guinardó (Barcelona), i Va Tornem-hi (Palau-solità i Plegamans). Sense puntuar en aquesta segona fase hi trobem el Fusta i Ferro A (Salelles), i el Sant Martí Sarroca. La resta d’equips que disputen la lliga Barcelona ho fan repartits en tres grups per tal d’adjudicar els llocs del 7è al 21è classificat.


Les dues properes jornades es disputaran el proper 18 de març, i els equips es repartiran en dues seus diferents: la zona esportiva de Castellar del Vallès (el Vallès Occidental), i les pistes del Parc del Centre del Poblenou a Barcelona (el Barcelonès).


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp 


Foto: Termites Llefià C


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades