HOME
   
 
BITLLES CATALANES: ACABA LA PRIMERA FASE DE LA LLIGA GIRONA  (13.03.2018)
     
 

Sense sorpreses pel que fa a la primera posició - el Vall-llobrega ha liderat la competició des de la primera jornada - va finalitzar la primera fase de la Lliga Girona de bitlles catalanes, amb la disputa de les dues últimes partides a les pistes d’Esclanyà – Begur (Baix Empordà). L’equip local va aconseguir superar finalment a l’Empordanet i s’ha classificat en segon lloc. Quart ha estat el Palamós.


La lluita pel títol serà entre els quatre primers classificats, amb la disputa de semifinals i final a doble enfrontament. Vall-llobrega, com a primer classificat s’enfrontarà al Palamós, i en l’altre semifinal ho faran l’Esclanyà i l’Empordanet, segon i tercer respectivament de la primera fase. Per establir la classificació del cinquè al vuitè lloc també hi haurà enfrontaments directes a doble partida, en aquest cas entre Torrent i Els Cremats de Mont-ras, cinquè i vuitè de la primera fase i Pessebristes (Palafrugell) i Mont-ras, sisè i setè respectivament.


La jornada de semifinals serà el diumenge 8 d’abril a les pistes del carrer Rei Lotari de Vall-llobrega, mentre que la final serà el dia 22 del mateix més al poliesportiu de Mont-ras (Baix Empordà)


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: CBC Palamós, 4t classificat de la 1a fase


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades