BOWLING: ROCA,GÓMEZ I SEGURA ENCAPÇALEN LA CLASSIFICACIÓ GENERAL DEL III CIRCUIT SÈNIOR  (19.03.2018)

Albert Roca (Club Seven-3), Fernando Gómez (Joventut Al-Vici, C.B.) i Antonio Segura (Club Granollers) encapçalen la classificació general del III Circuit Sènior amb puntuacions molt ajustades i només a dues proves de la final.

Dijous i dissabte de la setmana passada es va celebra la 8a prova que va acollir  les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona, Josep Mora del Bowling Club Les Gavarres de Reus, amb un total de 1325 pals es va fer amb els 73 punts de primer classificat, seguit de Benito Boira dels C.B. Comarcal i Josep Pi del Joventut Al-Vici, C.B. Per la seva banda a l’Albert Roca la 4a posició li va servir per distanciar-se una mica de Fernando Gómez.

Un total de 37 esportistes de 15 clubs catalans han participat a la competició. La propera prova tindrà lloc a les instal·lacions d’Ilusiona Girobowling de Salt els dies 14 i 15 d’abril