HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINALITZA LA LLIGA CATALANA  (11.05.2018)
     
 

El cap de setmana 12/13 de maig es disputa la última jornada de la Lliga Catalana de bitlles, amb força coses per decidir en cinc dels vuit grups que la conformen. La Galera i Godall en el Grup 1, Os de Balaguer i Benavent de Segrià en el 2, i Vall-llobrega i la Bitlla Atòmica en el 5, ja són matemàticament primer i segon de grup i tenen el bitllet assegurat per disputar el Campionat de Catalunya de Clubs.


 Els Grups 3 i 4 encara està tot per decidir. En el Grup 6 Vilabrú i Alls Secs Piquen tenen segur anar al campionat de clubs, però falta veure qui ho farà com a campió de grup i qui com a segon. Colobrers i la Penya del Bistec A són ja campions dels grups 7 i 8, mentre la segona plaça encara s’ha de decidir. En el grup 7 fins a 4 equips es juguen la possibilitat d’aconseguir el segon lloc, mentre que en el 8 aquest dubte es resoldrà en l’enfrontament entre Perxa d’Astor i Siuranenc d’Horta.


Els 16 equips que aconsegueixin la classificació, primer i segon de cada grup, disputaran a la Galera (Montsià), el diumenge 10 de juny a partir de les 10 hores, la 24a edició del Campionat de Catalunya de Clubs, que estarà organitzat pel club local amb el suport de la delegació de la FCBB a Tarragona.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: El Siuranenc d’Horta lluita pel segon lloc del Grup 8



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades