HOME




   
 
BITLLES CATALANES: GODALL A CAMPIÓ DE LA LLIGA TERRES DE L’EBRE, 1A DIVISIÓ  (17.05.2018)
     
 
L’equip A del C.B. Godall, s’ha proclamat campió de la XXIX edició de la Lliga Terres de l’Ebre de bitlles catalanes 2017/2018. L’equip de Godall, format per Jaume Fandos, José Antonio Montfort, Hipólito Meiriño, Ana Maria Muñoz i Judith Picón, ha aconseguit 37 punts (18 victòries, 1 empat i 7 derrotes), dels 52 possibles.

Segon i tercer han estat els equips B de la Galera i l’equip A d’Amposta, empatats a 34 punts. L’empat s’ha resolt a favor dels de la Galera gràcies als enfrontaments directes entre els dos equips. També hi ha hagut lluita en la part baixa de la classificació, si bé l’Amposta B ja havia consumat el seu descens a segona divisió fa unes jornades, no ha estat fins el final en que la Cava A s’ha vist superat per Godall C i també perdrà la categoria.

Individualment, els millors jugadors de la temporada han estat Jaume Fandos (Godall A), Joan Lleixà (la Galera A), i Santiago Bo (la Cava A), en homes. En categoria femenina les millors han estat Ana Maria Muñoz (Godall A), Roser Cherta (la Galera B), i Paquita Matamoros (Godall B).

Les dues últimes jornades s’han disputat a Camarles, el passat dissabte 12 de maig. El lliurament de trofeus, a anat a càrrec de Sandra Zaragoza, alcaldessa de Camarles, Gemma Millán, delegada a Tarrgona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Jaume Tomàs, president del Club de Bitlles Camarles.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: Godall A amb les autoritats

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades