HOME




   
 
BITLLES CATALANES: GENT DE BARRI DE PEQUÍN REVALIDA EL TÍTOL DE CAMPIÓ DE LA LLIGA SELVA-ALT MARESME  (19.05.2018)
     
 

L’equip de l’Associació Gent de Barri de Pequín s’ha proclamat campió per quarta vegada – segona consecutiva – de la Lliga Selva-Alt Maresme de bitlles catalanes 2017/2018. L’equip de Calella ha estat format per Joan Cornellà, Pere Manel Marsà, Jaume Torrent, Aureli Estebanell, Santi Pidemunt, Francesc Xifra, Francisco Rodríguez i Ferran Casals.


La última jornada s’ha disputat a Sant Pol de Mar el passat dissabte 12 de maig, i els de Barri de Pequín, en un final de lliga molt igualat, han empatat a 48 punts (24 victòries i 4 derrotes), amb Mallorquines-Sils A, superant-los en els enfrontaments directes, mentre que Perxa d’Astor Negre ha estat tercer a només dos punts dels dos primers classificats.


Individualment, els millors jugadors de la temporada han estat Albert Fugarolas (Perxa d’Astor Negre), Jordi Valls (Mallorquines-Sils B), i Aureli Estebanell (Gent de Barri de Pequín), en homes. En categoria femenina les millors han estat Carme Marès (Calella Marxa Torretes), Mercè Pascual (Mallorquines-Sils A), i Enriqueta Vilà (Perxa d’Astor Negre).


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Fotos: Gent de Barri de Peqúin amb Quim Mas, delegat de la Lliga Selva-Alt Maresme


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades