HOME




   
 
BITLLES CATALANES: VALL-LLOBREGA REVALIDA EL TÍTOL DE CAMPIÓ DE LA LLIGA GIRONA  (23.05.2018)
     
 

L’equip del C.B. Vall-llobrega s’ha proclamat campió per tercera vegada consecutiva de la Lliga Girona de bitlles catalanes, en un final de lliga disputat finalment el passat 19 de maig després de dos ajornaments per culpa de la pluja. L’equip de Vall-llobrega ha estat format per Emilio Calderón, Antonio Muñoz, Júlia Aymerich, Andreu Torres, Francisco Ruiz, Manel Aguilar, Josep Julià i Judith Ruiz.


En la final, el Vall-llobrega va derrotar a doble partida al C.B. Esclanyà, sotscampió, per 704 a 697 punts. Pel tercer lloc es van enfrontar el C.B.C. Palamós i el C.B.C. l’Empordanet, i van ser els palamosins els que van vèncer per 656 a 646. Cinquè ha estat el Mont-ras, seguit de Torrent, Pessebristes i Els Cremats.

Individualment, els millors jugadors de la temporada han estat Ivanoff Amarante (Palamós), seguit de Francisco Ruiz i Andreu Torres (ambdós de Vall-llobrega), en homes. En categoria femenina les millors han estat Susana Espinosa (Esclanyà), Visi Salcedo (Torrent), i Teresa Botet (Palamós).


El final de lliga es va disputar al poliesportiu de Mont-ras (Baix Empordà), i va lliurar els trofeus als millor equips el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mont-ras, Enric Peiró, acompanyat d’Ernest Darder, Delegat a Girona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Victòria Medinyà, delegada de la Lliga Girona.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Fotos: 1 Vall-llobrega – 2 Tots els participants a la Lliga Girona



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades