BOWLING: EL BC DIAGONAL CAMPIÓ DE LA LLIGA CATALANA DIVISIÓ D’HONOR  (30.05.2018)

El Bowling Club Diagonal de Sant Vicenç dels Horts, recupera el títol de la lliga, enguany en la categoria de divisió d’honor, categoria estrenada aquesta temporada amb l’equip format per Axel Guimó, Sergi Montaña, Marcial Ovide, Moisés Pérez, José M Rubio i Joan Vall.

El Diagonal va encapçalar la classificació a partir de la segona jornada i ja no va abaixar la guàrdia en cap moment del seu perseguidor, l’equip A del Sweetrade BC – Les Franqueses amb Àlvar Cardona, Artur Colomer, Raúl Gàlvez, Lluís Montfort Pierre-Luc Sánchez i Nacís Sistach i campió del títol la temporada anterior. En el tercer lloc ha estat per l’equip A del Joventut Al-Vici de Castelldefels amb un total de 97 punts. Diamond BC de Sabadell ha quedat en la quarta posició salvant la categoria, el Club Seven-3 de Sant Vicenç dels Horts i el CB Barcelona baixen a la primera divisió.

Bowling Pedralbes de Barcelona, va acollir la darrera jornada de la lliga catalana de la divisió d’honor, amb la participació dels 6 equips que la conformen i un total de 40 esportistes de 6 equips de Catalunya. La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.