HOME




   
 
BOWLING TENPIN: BC DIAGONAL CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT  (17.06.2018)
     
 

L’equip del  Bowling Club Diagonal format per, Axel Guimó, José Rubio, Moisés Pérez, Marcial Ovide i Sergi Montaña, han aixecat la copa de campions de la XXI edició de la Copa Generalitat de Bowling, amb un total de 158 punts, celebrada diumenge 17 de juny a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.


El campionat s’ha decidit en el darrer enfrontament entre els equips del Diagonal i el Sweetrade B.C. Les Franqueses que ha estat segon, el conjunt vallesà format per, Àlvar Cardona, Andrés Sanz, Artur Colomer, Lluís Montfort i Xavier Piqué han aconseguit 134 punts, el tercer lloc ha estat per l’equip del Club Xtreme de Sant Vicenç dels Horts amb 105 punts i format per Eloy Cinca, Enrique Rosa, Jordi Martí, Moisés Sempere, i Sergio Retamal.


La Copa Generalitat tanca la temporada 2017-2018, amb la participació dels 8 millors equips classificats als Campionats Nacionals de Catalunya.


Acabada la competició s’ha procedit al lliurament de la Copa Generalitat, així com dels trofeus de la Lliga Catalana 2017-2018 juntament amb la medalla de campions que atorga la UFEC i les medalles de la prova d’equips dels Campionats de Catalunya de mans d’Axel Guimó i Roser Romero, secretari i gerent de la FCBB.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto: B.C. Diagonal – Campions Copa Generalitat 2018



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades