BITLLES CATALANES: EL CB VALL-LLOBREGA CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT  (05.07.2018)

El C.B. Vall-llobrega es proclamà campió de la quinzena edició de la Copa Generalitat de Bitlles Catalanes, en imposar-se en la “Final a vuit” disputada el passat diumenge 1 de juliol al camp de futbol de Salomó (el Tarragonès). L’equip del Baix Empordà, format per Josep Julià, Francisco Ruiz, Antonio Muñoz, Andreu Torres i Manel Aguilar es va imposar en una disputada final al C.B.Siuranenc d’Horta (390 - 370), tancant així una temporada rodona on s’han endut els títol de Campions de Catalunya, primers del Grup 5 de Lliga Catalana i campions de Lliga Girona, a més de vèncer en la Copa Generalitat.

Els de Vall-llobrega van vèncer en quarts de final a Colobrers (Castellar del Vallès), i en semifinals al A Alls Secs Piquen (Mont-ras), que en quarts havia batut a l’equip del Nayox Seat Tàrrega. Per la seva banda, el Siuranenc d’Horta va guanyar en quarts de final a Vallverd d’Urgell, i al Can Folguera (Santa Perpètua de Mogoda), en semifinals. El Can Folguera havia superat a Godall en el duel de quarts de final.

El lliurament de premis va estar presidit per Anton Virgili, alcalde Salomó, acompanyat de Gemma Millan, delegada a Tarragona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Joan Borràs, president de la Societat Cultural Salamonenca, organitzadora de la competició.