HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CB VALL-LLOBREGA, FENT CAMÍ CAP A L’ÈXIT ESPORTIU  (23.07.2018)
     
 

Amb la victòria aconseguida en la final de la Copa Generalitat contra el Siuranenc d’Horta, el Club de Bitlles Vall-llobrega tanca una temporada perfecte, guanyant tots els títols de les competicions per equips en què ha participat: Lliga Girona, Grup 5 de Lliga Catalana, Campionat de Catalunya de Clubs i Copa Generalitat.


El C.B. Vall-llobrega, presidit per Albert Burgas, va ser fundat a finals d’octubre de 2012, i des de llavors participa en les competicions oficials que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. Debuta la temporada 2012/13 quedant campió de segona divisió i aconseguint l’ascens a primera. En les quatre edicions següents participa en aquesta lliga amb dos equips, i aconsegueix guanyar-la per primera vegada la temporada 2015/16, repetint èxit les dues temporades següents.


S’inscriu per primera vegada a la Lliga Catalana la temporada 2014/15, aconseguint quedar campió de grup les quatre edicions en què hi ha participat i classificant-se pel Campionat de Catalunya de Clubs, on ha tingut unes excel·lents actuacions: va ser tercer l’any 2015, quart els anys 2016 i 2017, i campió el 2018 a l’edició celebrada a la Galera.


Fins l’any 2015 no participa en la Copa Generalitat; en aquesta edició perd en l’eliminatòria prèvia a Castellserà. L’any 2016 derrota a casa a l’Empordanet i el Viladecans en setzens i vuitens de final respectivament. En la final avuit de Cervera, elimina en quarts a Alls Secs Piquen i cau en semifinals contra Lloreta Kin. L’any 2017, edició en que organitza la final a vuit, perd en setzens de final contra el Vic Bitlles. Finalment, aquest any 2018 ha aconseguit el títol superant l’eliminatòria prèvia a casa contra Ponts, setzens també a casa derrota al COP de Barcelona, en vuitens viatge a Cervera per vèncer a los del Huerto, i en la final a vuit de Salomó derrota als Colobrers, Alls Secs Piquen i Siuranenc d’Horta.


En competicions individuals destaquen Gemma Burgas, 2a del Circuit Individual 2013/14 i tercera de Catalunya d’aquesta categoria l’any 2014, i Judith Ruiz, 3a de Catalunya en categoria benjamina l’any 2018, pel què fa a categories de joves. En sènior, en els Circuits Individuals, sobresurt la temporada 2016/17, on col·loquen tres jugadors entre els vuit primers: Josep Julià tercer, Francisco Ruiz cinquè i Manel Aguilar vuitè. En el Campionat de Catalunya Individual les millors posicions les van obtenir l’any 2016 Francisco Ruiz i Andreu Torres, novè i desè respectivament. Cal destacar també que Josep Julià va formar part de la Selecció Catalana Absoluta l’any 2017, en el Gran Premi Catalunya celebrat a Llofriu.


 


Foto: Els jugadors del Vall-llobrega amb el seu president



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades