HOME




   
 
BOWLING TENPIN: L’XTREME BC, CLUB REVELACIÓ DE LA TEMPORADA 2017-2018   (14.08.2018)
     
 

L’Xtreme Bowling Club es va fundar la primavera del 2006 a Collbató, el seu primer president i soci fundador va ser en Ramon Agustí un veterà d’aquest esport que va dirigir el club fins l’abril del 2013, moment en el que es va retirar,  i Jordi Martí va agafar el relleu fins l’any 2016 que hi  va haver una renovació de la junta directiva, aquest cop amb la intenció de dinamitzar el club, Ivan Jiménez és el nou president de la junta que va impulsar el projecte i en acabar la temporada 2016-2017 van fitxar un bon nombre d’esportistes.


La temporada 2017-2018 ha estat farcida d’èxits pel club, assolint 10 medalles en els Campionats Nacionals de Catalunya, l’ascens a la primera divisió de Lliga catalana masculina i el segon i tercer lloc de la Lliga femenina. Cal destacar també la gran participació i resultats als campionats socials dels diferents clubs de bowling. Aquests èxits s’han assolit en part i gràcies a la col·laboració de PROPAMSA i Germán Hdez. Bello (Catalana Occidente) com a sponsors.


En el plànol internacional, cal destacar a Lia Mojarro, Keyla Vásquez que tot i la seva joventut, ja han estat internacionals en diverses ocasions i Elisabet Cejudo, que va fer el seu debut el passat setembre en el Swiss International Team Event.


Lia Mojarro, ha estat la campiona del Campionat de Catalunya Qubica i serà la representant de la FCBB a la Copa del Món que se celebra a Las Vegas (EUA) aquesta tardor.


El Club Xtreme a més, organitza setmanalment una lliga d’entrenament a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, així com el torneig social que te lloc a l’octubre.


Medaller: prova individual femenina, Elisabet Cejudo (or), Lia Mojarro (bronze), prova parelles, Keyla Vásquez i Sandra Oliva (plata), parelles mixtes, Elisabet Cejudo- Moises Sempere (or), Lia Mojarro – Sergio Retamal (plata), Núria Melchor – Jordi Martí (bronze). Individual 2a categoria masculina, Enrique Rosa (plata), individual 3a categoria masculina, Ivan Jiménez (or), prova parelles 2a categoria Enrique Rosa- Eloy Cinca (plata) i 3a categoria Ivan Jiménez – Daniel Cuevas (plata).


Foto: Xtreme Bowling Club amb representant de Propamsa



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades