HOME




   
 
BOWLING TENPIN: PARTICIPACIÓ CATALANA AL 5TH OPEN SÈNIOR DE MUNIC  (29.08.2018)
     
 

L’expedició catalana formada per, Fernando Gómez, Josep Pi, Jordi Tubella, Juan Miguel Albizuri i Miquel Àngel Roig del Joventut Al-Vici, C.B. de Castelldefels juntament amb Pere Tusquellas del CB Granollers, participaran al 5è Open Sènior Dream-Bowl de Munic que se celebra del 25 d’agost al 2 de setembre a les magnifiques instal·lacions del Dream-Bowl Palace, situades a la ciutat de Unterföhring (Munic).


Aquesta és la vuitena prova de les dotze que formen el calendari de l’International Seniors Bowling Tour 2018. Està prevista la participació de més de 120 esportistes provinents d’Anglaterra, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Catalunya, Finlàndia, França, Itàlia, Romania i Suècia.


Els representants catalans s’han preparat de valent aquest estiu pel torneig i viatgen amb molt bones expectatives desprès dels bons resultats obtinguts al Campionat d’Europa Sènior del passat mes de juny.


http://www.isbtbowlingtour.eu/2018munichUK.html


Foto: a dalt i d’esquerra a dreta, Fernando Gómez, JM Albizuri, Josep Pi i Jordi Tubella, a baix MA Roig amb Pere Tusquellas.



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades