HOME




   
 
BITLLES CATALANES: X GRAN PREMI CATALUNYA DE BITLLES CATALANES  (30.08.2018)
     
 

Aquest dissabte 1 de setembre, a partir de les 10.30 del matí, es disputa a les pistes de bitlles del Parc Tívoli de Vilafranca del Penedès (l’Alt Penedès), la desena edició del Gran Premi Catalunya de bitlles catalanes, dins els actes de celebració del 10è aniversari del club de Bitlles Vilafranca.


Prendran part en la competició a més del club amfitrió, el C.B. Vall-llobrega, campió de Catalunya i de la Copa Generalitat 2018, i les Seleccions Catalanes Absoluta, Sub 25, i la Selecció Catalana Infantil, que la formaran els campions i campiones de Catalunya de les categories benjamina, alevina i infantil.


Selecció Absoluta: Ana Maria Molina (Tàrrega), Roser Cherta (la Galera), Dolors Cots (Olius), Lluís Tolosa (Vallverd), Antonio Velasco (Alls Secs Piquen), i Ramon Molas (Vic Bitlles)


Selecció Sub 25: Neus Martínez (Tàrrega), Irati Bort (Siuranenc d’Horta), Marta Solé (Siuranenc d’Horta), Jordi Vilanova (Tàrrega), Nil Solé (Igualada), i Gerard Albiol (la Galera)


Selecció Infantil: Jana Ortega (Termites Llefià), Sara Arasa (Godall), Maria Rangel (Godall), Tomàs Bedós (Blanes), Abel Caballé (la Penya del Bistec), i Roc Franch (Castellar)


 


Foto: C.B. la Galera, vencedor de l’edició de 2017


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades