HOME




   
 
BOWLING TENPIN: FERNANDO GÓMEZ 13È CLASSIFICAT AL 5TH OPEN SÈNIOR DE MUNIC  (06.09.2018)
     
 

Fernando Gómez del Joventut Al-Vici, va assolir la 13a posició a la general masculina del 5è Open Sènior de Munic, celebrat del 25 d’agost al 2 de setembre a les magnifiques instal·lacions del Dream-Bowl Palace, situades a la ciutat de Unterföhring (Munic).


Una sèrie de 1402 pals li va valer per entrar entre els 24 millors classificats i disputar la segona fase de la final, quedant-se a les portes de passar el següent tall que la disputen els 8 millors, en Fernando que va assolir una partida quasi perfecta 290 pals, va caure de la classificació en la darrera partida  tot i haver-se mantingut dins els 8 millors fins la 5a partida.


Tot i els bons resultats obtinguts per, Juan Miguel Albizuri, Jordi Tubella i Josep Pi, no van ser suficients per entrar entre els 24 millors, classificant-se pel mig de la taula. Completaven el conjunt català, Pere Tusquellas i Miquel Àngel Roig que en aquesta ocasió no van encertar la línia de joc.


Kimmo Lehtonen (Filàndia) va ser el campió de la 8a prova del Tour sènior, Frank Stander d’Anglaterra i amb 88 anys va assolir la segona posició, destacant a banda de l’edat el fet que va entrar a la final en el lloc 22 i va anar escalant posicions fins aconseguir el segon calaix del podi. Admirable l’estat de forma d’aquest esportista que en aquesta ocasió era el de més edat de la competició en la que hi van participar un total de 100 esportistes (78 homes i 22 dones) de 14 federacions europees.


http://www.isbtbowlingtour.eu/2018munichUK.html


Foto1: Fernando Gómez


Foto2: l’equip català a les pistes de Bowl Palace



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades