HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EN MARXA LA TEMPORADA 2018-2019  (12.09.2018)
     
 

Després de la celebració del Gran Premi Catalunya el passat 1 de setembre a Vilafranca del Penedès, competició que inicia la temporada bitllaire amb el bo i millor de la temporada anterior, es posen en marxa les competicions de bitlles de la temporada 2018-2019, sent la més matinera la Copa Gironina, competició individual que es disputarà el dissabte dia 15 de setembre a Palafrugell (Baix Empordà).


La primera lliga a posar-se en marxa serà, com cada any, la Lliga Terres de l’Ebre, que aquesta temporada arriba a la 30a edició. Diumenge dia 16, les pistes de bitlles de la Zona Esportiva de la Sénia (Montsià), acolliran la primera jornada de primera divisió, i el diumenge següent, el dia 23, començarà la segona divisió d’aquesta lliga a les pistes d’Amposta (Montsià). També el diumenge 23 es disputarà a Olius (Solsonès), el Campionat Individual de Lleida.


El cap de setmana 29-30 de setembre es posarà en marxa la Lliga Catalana, i el cap de setmana següent ho faran les lligues Selva-Alt Maresme (Sant Pol de Mar, Maresme), Girona (Palamós, Baix Empordà) i Barcelona (Castellar del Vallès, Vallès Occidental, el grup A, i Horta – Barcelona, el grup B). A finals d’octubre arribarà el torn d’una nova edició dels Circuits Individuals.


 


Foto: Campionat Individual 2017, Palamós (Baix Empordà)

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades