HOME




   
 
BITLLES CATALANES: MANUEL CRUZ CAMPIÓ DE L’11A COPA GIRONINA  (18.09.2018)
     
 

Manel Cruz del C.B.C. Pessebristes de Palafrugell campió 2018 de la  Copa Gironina, que es va celebrar dissabte 15 de setembre a pistes del Vilabrú (Palafrugell), amb la participació dels 64 millors jugadors de la temporada 2017-2018.


Merescuda victòria Manel Cruz que va obtenir molt bons resultats en el decurs de la competició, imposant-se als seus contrincants en cada una de les eliminatòries fins a la partida final que va superar a Jordi Burgas del CBC Alls Secs Piquen de Mont-ras i  campió de la 10a edició, amb un ajustat 67 a 65.


En la lluita pel 3r i 4r lloc, Tello Berrocal, del Club Alls Secs Piquen, es va imposar a Benito Mendoza del C.B. Vilabrú, també per 67 a 65punts. Bons resultats en general tot i que en aquesta edició no s’ha pogut veure cap partida perfecta (90 punts).


Albert Casanovas del Club de Bitlles Palamós, es va erigir com a campió de la final consolació, després de superar per la mínima, 66-65, a Manolo Velasco del Club Alls Secs Piquen, el tercer lloc va estar per Susanna Espinosa del CB Esclanyà, que va vèncer Francisco Ruiz del C.B. Vall-lloberga per 78 a 72 i així assolint la quarta posició.


La competició va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus de mans d’Ernest Darder, delegat de Girona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, acompanyat per Jordi Burgas, campió de l’any passat que com ja és tradició va fer el traspàs de copa de campió, juntament amb Benito Martínez, president del club amfitrió.


Foto: els guardonats amb Ernest Darder i Benito Martínez


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades