BOWLING TENPIN: MARCIAL OVIDE CAMPIÓ DEL TORNEIG XTREME  (21.10.2018)

Marcial Ovide, del Club Bowling Diagonal, campió del 7è Torneig Xtreme, al imposar-se per la mínima a Àlvar Cardona del Club Sweetrade 238 a 239, en la partida de defensa de posició, en la partida anterior, Àlvar va  vèncer per 269 a 221 a Elisabet Cejudo del Club Xtreme de Sant Joan Despí.

Marcial Ovide va liderar la final de la fase 2 des de la primera partida sumant un total de 992 pals i assolint el primer lloc per disputar la final de defensa de posició.

En la fase de classificació, els quatre millors que van passar directament a la final fase 2 del torneig van  ser Moisés Pérez del Club Bowling Diagonal amb un total de 1393 pals, seguit per Àlvar Cardona amb 1369, Joan Vall del Club Diagonal 1347 i Àlex Fernández del CB Terrassa amb 1343 pals.

Tot i que la competició és amb handicap cal destacar els bons resultats scratchs, Moisés Pérez va obtenir la millor sèrie i Artur Colomer  la millor partida masculina amb 289, en categoria femenina la millor sèrie i partida va ser per la jugadora del Club Bowling Les Corts,  Cristina amb 1242 i 246 respectivament.

Un total de 46 esportistes d’11 clubs catalans van participar en la setena edició del Torneig Xtreme Bowling Club, celebrada del 16 al 21 d’octubre a les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.

El lliurament de premis i trofeus va anar a càrrec de Ivan Jiménez president del club acompanyar d’Eloy Cinca membre del club i col·laborador del torneig.

La competició ha estat organitzada per l’Xtreme Bowling Club , amb el patrocini de PROPANSA i Germán Hernández Bello (Catalana de Occidente), amb la col•laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.