HOME




   
 
FCBB: 8 CLUBS GUARDONATS A LA FESTA DE CAMPIONS DEL MUNDO DEPORTIVO  (31.10.2018)
     
 

El passat divendres es va celebrar la 35a edició de la Festa Homenatge als Clubs de Catalunya - Trofeu Campions del Mundo Deportivo, 8 clubs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling van rebre el trofeu de mans de Maite Fandos, delegada d’esports de la Diputació de Barcelona i de Gerard Figueras Secretari General de l’Esport.



En la modalitat de Bowling;  CB Les Corts, campiones Lliga Catalana femina; BC Diagonal, campions Lliga Catalana divisió d’honor; C.B. Comarcal, campions de Lliga Catalana de 1a divisió, ascens a la divisió d’honor; Cat Bowling Figueres, campions Lliga Catalana 2a. divisió, ascens a 1a ; CB Penedès, campions LLiga Catalana 3a. divisió grup A, ascens a 2a divisió; Mediterrània BC, campions Lliga Catalana 3a divisió grup B, ascens a la 2a divisió.


Pel que fa als Clubs de Bitlles Catalanes, El Club de Bitlles Vall-llobrega va ser doblement guardonat, per campions del grup 5 de  Lliga Catalana i Campions de Catalunya de Clubs i  el Club Bitlles Lloreta Kin de Cervera, campió Lliga Catalana grup 4.



http://campions.mundodeportivo.com



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades