HOME




   
 
BOLOS LEONESES: LUCINIO LLAMAS CAMPIÓ DEL MÀSTER 2018  (05.11.2018)
     
 

Lucinio Llamas del Club de Bolos El Negrillón de l’Hospitalet, amb un total de 535 punts és el nou campió del màster de Catalunya de Bolos Leoneses, seguit de Ramon Cuesta (527 punts) del Club EL Negrillón, segon classificat per tercer any consecutiu, completant el podi de primera categoria Marcelino del Blanco del Club d’Horta amb 476 punts.


Pel que fa a la segona categoria, ajustats resultats entre els tres primers, en aquesta ocasió el campió ha estat Manuel Marcos del Club de Bolos Leoneses Dama de Arintero de Barcelona, amb un total d 451 punts, en segon lloc i 444 punts Martín Martínez del Club d’Horta i el tercer lloc va estar per Luis Fernando Prado del Club Dama de Arintero amb 433 punts.


Diumenge 4 de novembre, els 9 millors jugadors de la primera i segona categoria dels tres clubs de bolos leoneses de Catalunya, El Negrillón (L’Hospitalet), Dama de Arintero i Horta (Barcelona), van disputar la 16a edició del Campionat de Catalunya Màster a les pistes del Club de Bolos Leones d’Horta, situades a la plaça de La Clota.


Com a cloenda de la jornada s’ha procedit al lliuraments dels trofeus, en aquesta ocasió a càrrec d’Agustin Moreno, president del Club amfitrió, i Roser Romero, gerent de la FCBB.


El tradicional lliurament de trofeus ha tancat la jornada esportiva, els guardonats els han rebut de mans d’Agustin Moreno, president del Club d’Horta i  Roser Romero, gerent de la FCBB.


La competició ha estat organitzada pel Club de Bolos Leoneses de Horta, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


Foto 1: Podi de 1a i 2a categoria.


Foto2: jugadors participants amb els guardonats.


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades