HOME




   
 
BOWLING: MEDITERRÀNIA I JOVENTUT AL-VICI, LIDERS DE 3A DIVISIÓ  (03.12.2018)
     
 

Desprès de tres jornades de Lliga Catalana de 3a divisió, els equips dels clubs Joventut Al-Vici de Castelldefels i Mediterrània de Barcelona, lideren els grups A i B respectivament de la tercera divisió masculina de la Lliga Catalana 2018-2019.


L’equip C del Joventut Al-Vici format per, Ramon Guasch, Josep Pi, Xavier Julià i Francisco Abadal, lideren el grup A de la lliga de tercera divisió amb un total de 58 punts, a només 3 punts de distància es troba l’equip del club debutant de la temporada,  Club  Bowling Tomahawk de Bellvís, en tercer i quart lloc els equips Full Strike de Vilanova i la Geltrú i l’equip C del Mediterrània BC.


La classificació del grup B encapçala  l’equip D del Mediterrània BC format per Jaume i Daniel López de Murillas, Ramon Puyo, Daniel González, Dorian Pérez, Francesc Ramis i Félix Duque. El conjunt barceloní va líder des de la primera jornada en que van guanyar 34 punts dels 40 que estan en joc a cada jornada. El segon lloc és per l’equip B del Club Xtreme  de Sant Joan Despí a només 5 punts, el tercer lloc provisional l’ocupa l’equip del Club Flecha-1 de Barcelona.


Encara pot donar un gir la classificació però pràcticament, Joventut i Mediterrània tenen assegurat l’ascens.


La propera jornada se celebrarà els dies 2 i 3 de  febrer, les instal·lacions d’Ozone Lleida i New Park Vallès acolliran els grups A i B de la  Lliga Catalana de tercera divisió


Foto: Equip Mediterrània D



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades