HOME




   
 
BOWLING TENPIN: EDUARD ALBERT CAMPIÓ DEL TORNEIG DE REIS   (13.01.2019)
     
 

Eduard Albert del Diamond Bowling Club de Sabadell, s’ha erigit  campió del 6è Torneig de Reis en vèncer Moisés Pérez del Club Bowling Diagonal de Sant Vicenç dels Horts i campió de la 5a edició, en la darrera eliminatòria de la final, per 270 a 230.


Brillant final de l’Eduard que en la primera eliminatòria s’ha imposat a Axel Guimó del CB Diagonal, primer classificat a la semifinal, per 270-228,  d’altra banda en Moisés ha guanyat amb comoditat a Jordi Ambrós de CB Barcelona  271-227


Pel que fa als rècord individuals, Sergi Montaña del CB Diagonal va assolir la partida perfecta, 300 pals, així com la millor sèrie de classificació scratch i amb handicap (1386 – 1452), la millor sèrie de repesca scratch i handicap va ser per Axel Guimó amb 1382 i 1401.


Classificació final, Eduard Albert, Moisés Pérez, Axel Guimó i Jordi Ambrós.


En l’apartat femení, la millor sèrie scratch i handicap la va aconseguir Cristina Sanz del Club Bowling Les Corts de Barcelona amb 1307-1347 pals, mentre Marina Sardà del Sweetrade BC- Les Franqueses amb 247 pals va assolir la millor partida femenina.


Des de fa sis anys Baix Bowling organitza aquest torneig, única competició on els premis són material esportiu.


Un total de 62 esportistes de 16 clubs catalans, han participar a la competició celebrada del 8 al 13 de gener a les instal·lacions de Baix Bowling a Sant Vicenç dels Horts.


El tradicional lliurament de premis i trofeus ha posat fi a la competició, de mans de Marcial Ovide director del torneig.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto 1.Eduard Albert amb Marcial Ovide


Foto 2. Finalistes



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades