HOME




   
 
BOWLING TENPIN: JOVENTUT I TERRASSA LÍDERS DE LA LLIGA CATALANA DE 2A DIVISIÓ   (12.02.2019)
     
 

Els equips del Joventut Al-Vici CB i Terrassa, B.C., al capdavant de la classificació de la Lliga Catalana de segona divisió, desprès dels resultats obtinguts el passat cap de setmana i a falta d’una jornada, els dos equips tenen pràcticament l’ascens a primera divisió assegurat.


El Joventut Al-Vici de Castelldefels, encapçala la classificació del grup A amb 132 punts seguit del Club Penedès amb 108 i Nou BC de Mataró amb 87 punts, de no aconseguir superar al Joventut aquest disputaran la final d’ascens juntament amb el 2n i 3r classificats del grup B liderat per l’equip A del Terrassa Bowling Club amb 107 punts i seguit de molt a prop pel Club Cats Bowling de Mataró amb 104 punts i Breaking Bowlers Club de Barcelona amb 87 punts.


Completen els grups els equips del Sweetrade BC Les Franqueses, Team Ilerdense de Lleida, C.B. Girona de Salt, CB Granollers, Mediterrània BC i C.B. Seeker’s de Barcelona.


Els dies 23 i 24 de març les instal·lacions de El Vendrell i New Park Vallès acolliran la darrera jornada de la Lliga de 2a divisió, que sens dubte serà decisiva per aquests equips.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: Terrassa Bowling Club


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades