HOME




   
 
BITLLES CATALANES: JORNADA DE LA LLIGA BARCELONA A CORNELLÀ DE LLOBREGAT  (20.02.2019)
     
 

Per primera vegada Cornellà de Llobregat ha acollit una jornada de la Lliga Barcelona de bitlles catalanes. Ha estat el passat diumenge 17 de febrer, quan s’han disputat al Camp de les Aigües de l’avinguda Baix Llobregat, les partides corresponents a les jornades 14, 15 i 16 de la primera fase d’aquesta competició. El club local, Club Fartucs Bitlles i Bowling, presidit per Ernest Giralt, ha demostrat que tot i ser un club novell en aquesta competició, disposa d’una gran capacitat d’organització.


Esportivament, la jornada ha servit per posar molta emoció en el Grup B de la lliga Barcelona, si bé el Sagrada Família és líder destacat, Sant Martí Sarroca i Siuranenc d’Horta B mantenen un dur frec a frec pel segon lloc de la classificació, sense descartar de la lluita als Farctucs i al Siuranenc C. La primera fase de la Lliga finalitzarà el proper 10 de març amb la disputa de les jornades 17 i 18 a Sant Martí Sarroca (Alt Penedès)


En el grup A continua la igualtat entre Termites Llefià C i Colobrers pel primer i segon lloc, mentre que Termites Llefià B i Guinardó lluiten per la tercera posició que podria donar opció a entrar en la lluita pel títol en la segona fase.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto:  Tots els participants a la jornada de Cornellà de Llobregat



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades